Jadual Kelas dan Lokasi
Kelas Jahitan Langsir, Romand Blind dan Tudung. serta Memasak.
Mei 2013
25hb - Kota Bharu Kelantan - Kelas Asas Langsir dan Romand Blind.
June 2013
1hb - Ipoh, Megoplex - kelas Lanjutan 1 dan Romand
blind
15hb - Kelas lanjutan 1, Romand blind dan tudung - Seksyen 7, Shah alam
16hb - Lanjutan 1, Romand Blind - Presint 8 Putrajaya.
Kompleks Sukan Larkin, Jb Johor.
29hb - Kelas Langsir 1 dan Romand Blind.
30hb - Aneka Scallop
*** Kelas Langsir di Taiping Perak, boleh booking pakej dan tarikh anda.
Terima kasih.
kelas Kek dan coklat boleh view di blog.
Terima kasih.
kelas boleh request, jika ada sambutan insyallah sy akan pertimbangkan untuk keluar mengajar.
Blog kelas Langsir
http://kelaslangsir.blogspot.com/
Blog Kelas Memasak.
http://naizworld.blogspot.com/
Mei 2013
25hb - Kota Bharu Kelantan - Kelas Asas Langsir dan Romand Blind.
June 2013
1hb - Ipoh, Megoplex - kelas Lanjutan 1 dan Romand
blind
15hb - Kelas lanjutan 1, Romand blind dan tudung - Seksyen 7, Shah alam
16hb - Lanjutan 1, Romand Blind - Presint 8 Putrajaya.
Kompleks Sukan Larkin, Jb Johor.
29hb - Kelas Langsir 1 dan Romand Blind.
30hb - Aneka Scallop
*** Kelas Langsir di Taiping Perak, boleh booking pakej dan tarikh anda.
Terima kasih.
kelas Kek dan coklat boleh view di blog.
Terima kasih.
kelas boleh request, jika ada sambutan insyallah sy akan pertimbangkan untuk keluar mengajar.
Blog kelas Langsir
http://kelaslangsir.blogspot.com/
Blog Kelas Memasak.
http://naizworld.blogspot.com/
14 March 2009
Taman English Rose
Siap one set untuk ruangan tamu utama salah seorang kastemer saya.
pada mulanya hanya kening langsir nak diubah, bila di congak2 semula tak mengubah suasana ruang, maka tuan rumah bersetuju untuk menukar badan langsir.
Langsung menjadikan ruang lebih cerah dan ceria.
Warna hijau adalah kegemaran kastemer naiz.
corak english pink ada plak elemen ijau, sesuai dengan latar belakangnya.
untuk tatapan korang semua.
harap tuan empunya menjengok disini... senyummm aje yek!!
Terima Kasih.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment